Midden in het leven

'Ik fiets er iedere dag langs maar heb nooit geweten dat het zo mooi is.' Het best bewaarde geheim van Oosterbeek, zo noemde een bezoeker onlangs ons woonzorgcentrum. Centraal tussen Arnhem en Oosterbeek vormen vier villa's het hart van Verburgt-Molhuysen Staete; 26 stijlvolle appartementen van verschillende afmetingen en verschillende prijsklassen in een parkachtige tuin aan de Utrechtseweg.

Levendig en centraal voor wie midden in het leven staat.Veilig en besloten voor wie daar behoefte aan heeft. Bewoners kunnen 24 uur per dag een beroep doen op professionele en betrokken zorg. In de markante villa Doarps-Eijn is bovendien een speciale sociëteit voor mensen met (beginnende) dementie. Gasten in de sociëteit komen vooral uit Oosterbeek, maar ook elders uit de gemeente Renkum. Verburgt-Molhuysen is steeds vaker een spin in het web voor zorg in de buurt. Wij bieden altijd maatwerk, afgestemd op persoonlijke wensen en individuele situaties. Kwaliteit en service staan bij ons centraal.

Kleinschalig en beschermd wonen in eigen appartement

Villa Molhuysen is een kleinschalige, beschermde woonvorm voor mensen die veel zorg nodig hebben. Twaalf bewoners hebben hun eigen appartement maar delen daarnaast samen twee huiskamers en een besloten tuin. Er is een professioneel team verzorgenden dat 24 uur per dag aanwezig is. Bewoners van Molhuysen kunnen daarnaast gebruik maken van alle faciliteiten van Verburgt-Molhuysen, inclusief dagbesteding in Doarps-Eijn. Voor meer informatie zijn we dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 13.30 uur op telefoonnummer (026) 3397220 of via de email info@vmstaete.nl.

 

13 maart Alzheimer Trefpunt voor mensen met dementie en hun naasten

Op maandagavond 13 maart 2015 is er weer Alzheimer Trefpunt Oosterbeek/Renkum dMensen met Alzheimer, of een andere vorm van dementie, zijn samen met hun partner of andere naasten vanaf 19.00 uur van harte welkom in Staetezaal, Utrechtseweg 33 in Oosterbeek. Het programma duurt tot 21.00 uur. Meer informatie vvgrebbe@alzheimernederland.nl of 0642849582.

 

Sociëteit Doarps-Eijn: sociëteit voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen

Sociëteit Doarps-Eijn is ook in 2015 iedere werkdag geopend van 10.00 - 17.00 uur. Gasten met geheugenproblemen kunnen hier overdag ontspannen in een veilige omgeving. In de sociëteit ligt de nadruk op ontmoeten, gezelligheid en veiligheid. Niets moet. In overleg met de deskundige begeleiding is het mogelijk te kiezen voor een invulling die het beste aansluit bij de individuele interesses en mogelijkheden.

Meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Silvia Hogeweij telefoon 026 3397220 (werkdagen tussen 9.00 – 13.30 uur).

Voor de realisatie van Doarps-Eijn kregen we steun van onder meer het VSBfonds, Fonds Sluyterman van Loo, de Stichting A.C. van Deventer en de Gerben Seinen Stichting.

Kerstdiner bewoners en medewerkers in Concertzaal Oosterbeek

Het traditionele kerstdiner voor bewoners en medewerkers vond dit jaar voor het eerst plaats in de Concertzaal in Oosterbeek. Bijna iedereen was aanwezig. Het personeel van de Concertzaal had alles tot in de puntjes geregeld. Voor veel bewoners was het de eerste keer dat ze in deze historische locatie een kijkje kondn nemen. Met hulp van vervoerder Munckhoff kwam iedereen op tijd en rustig aan tafel en weer thuis.